Club Car Onderdelen

Originele onderdelen en accessoires

Golfkarren.com levert alle onderdelen en accessoires om uw Club Car in topconditie te houden. De meeste ClubCar onderdelen zijn direct leverbaar vanuit ons eigen magazijn.

Waarom originele Club Car onderdelen?

Kwaliteitsvoertuigen vragen om de beste onderdelen. Originele Club Car onderdelen en accessoires voldoen aan de hoogste normen en worden door de fabrikant ontwikkeld volgens de exacte specificaties van uw golfkar. Ze zijn daarom zeer duurzaam en de beste garantie voor het behoud en optimaal functioneren van uw golfkar. Zo heeft u jarenlang plezier van uw voertuig met een minimum aan onderhoud en voorkomt u onnodige reparaties.

Snel onderdelen nodig?

Heeft u snel een onderdeel nodig? De meeste Club Car onderdelen kunnen wij direct uit voorraad leveren. Neem voor advies of om onderdelen & accessoires te bestellen gerust contact met ons op.

Het serienummer van uw golfkar opzoeken

Om u snel te kunnen helpen, vragen wij u vaak om het serienummer van uw golfkar. Dit is afgedrukt op een sticker met streepjescode die onder de bekerhouder aan passagierszijde of boven het gas- of rempedaal is aangebracht.
De letters of letter aan het begin van het serienummer (1) geven het voertuigmodel aan, dit kunnen één of twee letters zijn. De volgende vier cijfers (2) geven het modeljaar en de productieweek aan waarin het voertuig is gebouwd. De zes cijfers na het streepje (3) geven het unieke volgnummer aan dat aan elk voertuig van een bepaald modeljaar wordt toegekend.

Golfkar onderdelen boeken en gebruikershandleidingen

Bent u op zoek naar een onderdelen overzicht en/of gebruikershandleiding van uw ClubCar golfkar? Ook hiervoor kunt u contact met ons opnemen.

Neem contact met ons op

Meer informatie?