Club Car

Wereldwijd marktleider in golfkarren.

Club Car is marktleider op het gebied van golfkarren en transportvoertuigen. Deze Amerikaanse fabrikant levert alleen producten van de allerbeste kwaliteit. Golfkarren.com is exclusief importeur voor Nederland, België en Luxemburg en levert ook originele onderdelen. Elke ClubCar is van topkwaliteit en ontwikkeld voor jarenlang efficiënt, duurzaam en veilig gebruik.

Al meer dan 60 jaar aan de top

Het Amerikaanse Club Car is al meer dan 60 jaar wereldwijd marktleider op het gebied van golfkarren, werkvoertuigen en transportvoertuigen. Het bedrijf heeft het meest uitgebreide gamma betrouwbare en duurzame elektrische voertuigen en is door EHS Today uitgeroepen tot een van Amerika’s meest veilige bedrijven.

Robuust en veelzijdig

Uniek aan de golfkarren van Club Car is dat deze zijn gebouwd op een aluminium frame. Hierdoor zijn de golfkarren lichter van gewicht, corrosiebestendig en hebben ze een veel langere levensduur dan vergelijkbare voertuigen van andere merken. Dit geldt ook voor originele Club Car onderdelen.

Dankzij het roestvrij aluminium chassis van vliegtuigkwaliteit, het krachtige en zuinige accupakket, de hoogwaardige onderdelen en het ergonomische design is een ClubCar golfkar voor de meest veeleisende toepassingen te gebruiken, vele jaren lang. De golfkarren worden dan ook wereldwijd ingezet door bedrijven in de recreatie, facility, warehousing en logistiek, zorg, door kwekerijen, fruitteeltbedrijven, sportverenigingen en tal van andere bedrijven en instellingen.

Enkele van onze klanten over Club Car golfkarren:

Neem voor al uw vragen over Club Car golfkarren of onderdelen gerust contact met ons op. Wij helpen u graag!

Neem contact met ons op

Meer informatie?