Golfkar Huren

Wilt u een golfkar huren voor tijdelijke extra transport capaciteit? Of zoekt u een representatieve oplossing voor het vervoer van uw gasten tijdens een evenement? Golfkarren.com beschikt over een uitgebreide huurvloot nette en comfortabele Club Car golfkarren. Ook hebben wij een eigen technische dienst zodat u altijd kunt rekenen op onze ondersteuning.
Wij hebben ruime ervaring in de verhuur van golfkarren: belangrijke toernooien zoals het KLM Open, Ladies Open, Big Green Open en vele andere evenementen maken gebruik van onze Club Car huurvloot.

U heeft de keuze uit 2-persoons of 4-persoons golfkarretjes of 2-persoons huur voertuigen met laadbak. Ook verhuren wij cateringkarren, ballenrapers en een beperkt aantal 6-persoons en 8-persoons golfkarren.
Al onze huurkarren zijn in nette staat en worden op locatie geleverd door onze eigen transportdienst.
Wij richten ons op de zakelijke markt en zijn goed in het verzorgen van tien tot vijftig karren per evenement. U kunt bij ons een golfkar huren voor periodes van een dag tot meerdere maanden. Met onze heldere all-in prijzen weet u vooraf precies waar u aan toe bent en komt u nooit voor verrassingen te staan. Bekijk onze huurtarieven of neem contact met ons op voor de mogelijkheden en/of een vrijblijvende offerte.