Club Car 2-zits huurkar

verhuur | 2 personen

De Club Car 2-zits huurkar is een elektrisch aangedreven tweepersoons golfkar met ruimte voor twee golftassen. Dit huurvoertuig is uitgevoerd met een dak en een neerklapbare voorruit. De kar is standaard voorzien van een acculader.
De 2-zits huurkar is wendbaar en door vrijwel iedereen (minimum leeftijd 16 jaar) te bedienen.

Toepassingen van de Club Car 2-zits huurkar

Evenementen, golf toernooien en overal waar u extra capaciteit nodig heeft voor het vervoeren van uw gasten, bezoekers of medewerkers.
Niet geschikt voor gebruik op de openbare weg. Kijk hiervoor bij onze verhuur e-transporters met kenteken.

De Club Car Precedent 2 is een huurvoertuig voor twee personen

Eigenschappen

  • 2-zits voertuig met golftas houder
  • Rijsnelheid max. 25 km/uur
  • Afmetingen (LxBxH): 232 x 120 x 174 cm
  • Gewicht excl. accu: 412 kg
  • Niet geschikt voor gebruik op de openbare weg

SERVICE INBEGREPEN

Bij uw 2-zits huurkar kunt u altijd rekenen op de support van onze technische dienst: bij al onze huurvoertuigen is dit in de huurprijs inbegrepen. En na het inleveren maken wij de voertuigen voor u schoon, zonder extra kosten.

CONSTANTE KWALITEIT

Door de hoogwaardige kwaliteit van Club Car kan uw 2-zits huurkar tegen een stootje. Onze huurvloot wordt bovendien continu door ons op een hoog niveau gehouden. Om de betrouwbaarheid te garanderen controleren wij elk huurvoertuig na inname en opnieuw voordat de golfkar voor de verhuur wordt afgegeven.

KLASSE EN COMFORT

Onze Club Car huurvoertuigen onderscheiden zich door hun duurzaamheid, klasse en comfort. U komt ze dan ook tegen op belangrijke golftoernooien zoals het Dutch Open, Big Green Egg Open en andere evenementen.

Neem contact met ons op

Meer informatie?