Club Car Precedent Catering

verhuur | 2 personen | catering opbouw

Onze huurvloot telt ook een Club Car Precedent Catering voertuig met een eenvoudige aluminium catering opbouw. Hierin kunt u warme en koude voorverpakte gerechten en drankjes meenemen en serveren.
De Precedent met cateringopbouw is een handige oplossing als u uw gasten tijdens meerdaagse evenementen van een hapje en een drankje wilt voorzien. De aluminium unit bestaat uit twee vitrinekasten (links en rechts) met doorzichtige plexiglazen schuifdeuren en een groot extra compartiment met twee kleppen. De opbouw is eenvoudig te reinigen.

Toepassingen van de Club Car Precedent Catering

Hospitality tijdens meerdaagse evenementen en als aanvulling op uw eigen catering faciliteiten.
Niet geschikt voor gebruik op de openbare weg. Kijk hiervoor bij onze verhuur e-transporters met kenteken.

Eigenschappen

  • 2-zits voertuig met aluminium catering unit
  • Rijsnelheid max. 25 km/uur
  • Afmetingen (LxBxH): 232 x 120 x 174 cm
  • Gewicht excl. accu: 412 kg
  • Voor gebruik op eigen of afgesloten terreinen

SERVICE INBEGREPEN

Bij de huur van uw Precedent Catering kunt u altijd rekenen op de support van onze technische dienst: bij al onze huurvoertuigen is dit in de huurprijs inbegrepen. En na het inleveren maken wij de voertuigen voor u schoon, u betaalt hiervoor geen extra kosten.

CONSTANTE KWALITEIT

Door de hoogwaardige kwaliteit van Club Car kan de Precedent Catering tegen een stootje. Onze huurvloot wordt bovendien continu door ons op een hoog niveau gehouden. Om de betrouwbaarheid te garanderen controleren wij elk huurvoertuig na inname en opnieuw voordat de golfkar voor de verhuur wordt afgegeven.

KLASSE EN COMFORT

Onze Club Car huurvoertuigen onderscheiden zich door hun duurzaamheid, klasse en comfort. U komt ze dan ook tegen op belangrijke golftoernooien zoals het Dutch Open, Big Green Egg Open en andere evenementen.

Neem contact met ons op

Meer informatie?