Club Car 6-zits Huurkar

verhuur | 6 personen

De Club Car 6-zits huurkar is grote golfkar met stevige aluminium body, geschikt voor het vervoer van zes personen. Dit 6-persoons huurvoertuig is geschikt voor het vervoeren van gasten of personeel. Door de lengte heeft de Precedent 6 een grotere draaicirkel en is deze kar dus minder goed wendbaar dan onze kleinere huurvoertuigen.

Toepassingen van de Club Car 6-zits huurkar

Evenementen, filmlocaties, personenvervoer op afgesloten terreinen.
Niet geschikt voor gebruik op de openbare weg. Kijk hiervoor bij onze verhuur e-transporters met kenteken.

De Club Car Precedent is geschikt voor 6 personen

Eigenschappen

  • 6-zits voertuig
  • Rijsnelheid max. 25 km/uur
  • Afmetingen (LxBxH): 315 x 120 x 122 cm
  • Gewicht exclusief accu: 502 kg
  • Niet geschikt voor gebruik op de openbare weg

SERVICE INBEGREPEN

Bij de huur van uw 6-zits huurkar kunt u altijd rekenen op de support van onze technische dienst: bij al onze huurvoertuigen is dit in de huurprijs inbegrepen. En na het inleveren maken wij de voertuigen voor u schoon, zonder extra kosten.

CONSTANTE KWALITEIT

Door de hoogwaardige kwaliteit van Club Car kan de 6-zits huurkar tegen een stootje. Onze huurvloot wordt bovendien continu door ons op een hoog niveau gehouden. Om de betrouwbaarheid te garanderen controleren wij elk huurvoertuig na inname en opnieuw voordat de golfkar voor de verhuur wordt afgegeven.

KLASSE EN COMFORT

Onze Club Car huurvoertuigen onderscheiden zich door hun duurzaamheid, klasse en comfort. U komt ze dan ook tegen op belangrijke golftoernooien zoals het Dutch Open, Big Green Egg Open en andere evenementen.

Neem contact met ons op

Meer informatie?