Club Car 8-zits Huurkar

verhuur | 8 personen

De Club Car 8-zits huurkar is het grootste personenvoertuig in onze huurvloot en geschikt voor maximaal 8 personen inclusief de bestuurder. Deze grote golfkar heeft een stevige aluminium body en een benzine motor.
Door zijn lengte heeft de Precedent 8 een grote draaicirkel. Dit huurvoertuig is dan ook vooral geschikt voor ritten over afgesloten terreinen met voldoende ruimte om te manoeuvreren. Voor kortere ritten waarbij het voertuig vaak moet keren raden wij aan om gebruik te maken van onze 4-zits, 6-zits of andere huurvoertuigen.

Toepassingen van de Club Car 8-zits huurkar

Transport van gasten of medewerkers (filmcrew, animatieteam, etc.) op afgesloten terreinen.
Niet geschikt voor gebruik op de openbare weg. Kijk hiervoor bij onze verhuur e-transporters met kenteken.

 

De Club Car Precedent is geschikt voor het vervoeren van maximaal 8 personen

Eigenschappen

  • 8-zits voertuig
  • Rijsnelheid max. 25 km/uur
  • Afmetingen (LxBxH): 399 x 120 x 122 cm
  • Gewicht  393 kg
  • Niet geschikt voor gebruik op de openbare weg

SERVICE INBEGREPEN

Bij de huur van uw 8-zits huurkar kunt u altijd rekenen op de support van onze technische dienst: bij al onze huurvoertuigen is dit in de huurprijs inbegrepen. En na het inleveren maken wij de voertuigen voor u schoon, zonder extra kosten.

CONSTANTE KWALITEIT

Door de hoogwaardige kwaliteit van Club Car kan de 8-zits huurkar tegen een stootje. Onze huurvloot wordt bovendien continu door ons op een hoog niveau gehouden. Om de betrouwbaarheid te garanderen controleren wij elk huurvoertuig na inname en opnieuw voordat de golfkar voor de verhuur wordt afgegeven.

KLASSE EN COMFORT

Onze Club Car huurvoertuigen onderscheiden zich door hun duurzaamheid, klasse en comfort. U komt ze dan ook tegen op belangrijke golftoernooien zoals het Dutch Open, Big Green Egg Open en andere evenementen.

Neem contact met ons op

Meer informatie?