Club Car Cateringkar

2 personen | refreshment centre

Met een Club Car Cateringkar kunt u uw gasten op elk moment van een hapje en een drankje voorzien. Hiervoor is de kar uitgevoerd met een speciaal Portable Refreshment Centre dat op het laadplatform van de Carryall 500 past. Deze unit is geïsoleerd en eenvoudig te reinigen. Het biedt plek aan bijvoorbeeld 360 blikjes plus 36 kg consumptie-ijs maar is ook geschikt voor warme hapjes en drankjes. De slagvaste deuren beschermen uw producten terwijl ze goed zichtbaar blijven. Daarnaast zorgen de speciale binnenvakken ervoor dat de inhoud tijdens het rijden niet verschuift.

Toepassingen van de Club Car Cateringkar

Hospitality of commercieel gebruik tijdens evenementen, op golfbanen, recreatie terreinen, vakantieparken, et cetera.

Alternatieve catering opties

Zoekt u een eenvoudiger oplossing? Informeer dan naar onze Club Car Tempo Cargo met aluminium catering opbouw. We vertellen u graag meer hierover.

Eigenschappen

  • 2-zits voertuig met catering opbouw
  • Rijsnelheid max. 25 km/uur
  • Afmetingen (LxBxH): 300 x 128 x 135 cm
  • Gewicht excl. accu: ca. 780 kg
  • Krachtig loodzuur of lithium accupakket
  • Voor gebruik op eigen of afgesloten terreinen

Neem contact met ons op

Meer informatie?

DUURZAAM

Als enige fabrikant bouwt Club Car zijn golfkarren en werkvoertuigen op een volledig aluminium frame. Hierdoor is de Club Car Cateringkar lichter van gewicht, corrosiebestendig en dus ook uitstekend geschikt voor gebruik in kustgebieden.
Door het lagere gewicht gaan Club Car voertuigen ook langer mee dan vergelijkbare voertuigen van andere merken.

ONDERDELEN EN ACCESSOIRES

Om uw Club Car Cateringkar in topconditie te houden levert Golfkarren.com originele Club Car onderdelen en accessoires. De meeste onderdelen kunnen wij uit voorraad leveren vanuit ons eigen magazijn. Neem voor meer informatie of advies gerust contact met ons op!

SERVICE

Bij Golfkarren.com bent u verzekerd van de beste service voor uw Club Car voertuig. Onze specialisten worden periodiek getraind en staan klaar om u snel en vakkundig te helpen. Informeer ook naar onze service abonnementen waarbij wij uw Club Car periodiek voor u controleren en onderhouden. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden en tarieven.

Neem contact met ons op

Meer informatie?