Club Car Ballenraper

2 personen | ballenraper | laadbak 112 x 121 x 27 cm

De Club Car Ballenraper is een golfkar (Carryall 300 of 500) met een beschermende gazen cabine. Deze biedt maximale veiligheid voor de bestuurder waardoor het mogelijk is om tijdens het afslaan ballen te rapen. De stalen schetsplaat aan de voorzijde is geschikt voor uw eigen ballenraap systeem. Op de schetsplaat kunt u een systeem van 3 of 5 gangen monteren.
De ballenraper is er in een benzine of een elektrische uitvoering.
Een elektrische ballenraper biedt als voordeel dat de kar geen uitstoot produceert en stiller is. Hierdoor kunt u ook tijdens het afslaan direct de ballen rapen zonder overlast voor uw gasten.

Toepassingen van de Club Car Ballenraper

De Ballenraper cabine en schetsplaat zijn specifiek ontwikkeld voor gebruik op de driving range van golfbanen.

Op de schetsplaat van de Club Car Ballenraper kunt u uw eigen ballenraap systeem monteren

Eigenschappen

  • 2-zits voertuig met laadbak
  • Rijsnelheid max. 25 km/uur
  • Afmetingen (LxBxH): 300 x 128 x 120 cm /
  • Afmetingen laadbak (LxBxH): 92 / 112 x 121 x 27 cm (afhankelijk van uitvoering)
  • Gewicht excl. accu vanaf 501/632 kg (afhankelijk van uitvoering)
  • FLA of Lithium accupakket of energiezuinige injectiemotor met CVT
  • Voor gebruik op eigen of afgesloten terreinen

Neem contact met ons op

Meer informatie?

DUURZAAM

Als enige fabrikant bouwt Club Car zijn golfkarren en werkvoertuigen op een volledig aluminium frame. Hierdoor is de Club Car Ballenraper lichter van gewicht, corrosiebestendig en dus ook uitstekend geschikt voor gebruik in kustgebieden.
Door het lagere gewicht gaan Club Car voertuigen ook langer mee dan vergelijkbare voertuigen van andere merken.

UNIEK: CLUB CAR VERSATTACH

De Ballenraper is uit te rusten met het unieke VersAttach laadvloersysteem van Club Car. Hierin passen al uw gereedschappen en apparatuur. Zo neemt u alles snel en veilig mee en benut u de ruimte van uw laadbak optimaal.
Het VersAttach systeem bestaat uit een groot aantal verschillende accessoires die u eenvoudig aan de buiten- of binnenkant van uw aluminium laadbak klemt. Deze zijn snel en gemakkelijk te verwijderen of te verwisselen zodat u uw laadbak helemaal naar wens kunt indelen.

ONDERDELEN EN ACCESSOIRES

Om uw Club Car Ballenraper in topconditie te houden levert Golfkarren.com originele Club Car onderdelen en accessoires. De meeste onderdelen kunnen wij uit voorraad leveren vanuit ons eigen magazijn. Neem voor meer informatie of advies gerust contact met ons op!

SERVICE

Bij Golfkarren.com bent u verzekerd van de beste service voor uw Club Car voertuig. Onze specialisten worden periodiek getraind en staan klaar om u snel en vakkundig te helpen. Informeer ook naar onze service abonnementen waarbij wij uw Club Car periodiek voor u controleren en onderhouden. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden en tarieven.

Neem contact met ons op

Meer informatie?