Club Car Carryall 100

2 personen | laadbak 65 x 110 x 28 cm

De Club Car Carryall 100 is het kleinste werkvoertuig in de Carryall serie. Dit compacte maar robuuste model heeft een verstevigd aluminium frame en een handmatig kiepbare kunststof laadbak.
Door de degelijke constructie heeft de Carryall 100 een lange levensduur en voldoende trekkracht voor een kleine aanhanger.

De Club Car Carryall 100 is geschikt voor gebruik op bijvoorbeeld een camping, hoveniersbedrijf, kwekerij of op afgesloten industrieterreinen.

 

De Club Car Carryall 100 is inzetbaar in onder andere parkeergarages

Eigenschappen

  • 2-zits voertuig met handmatig kiepbare laadbak
  • Rijsnelheid max. 25 km/uur
  • Afmetingen (LxBxH): 257 x 114 x 122 cm
  • Afmetingen laadbak (LxBxH): 65 x 110 x 28 cm
  • Gewicht excl. accu: 444.5 kg
  • Lithium of loodzuur accupakket
  • Voor gebruik op eigen of afgesloten terreinen

Neem contact met ons op

Meer informatie?

DUURZAAM

Als enige fabrikant bouwt Club Car zijn golfkarren en werkvoertuigen op een volledig aluminium frame. Hierdoor is de Carryall 100 lichter van gewicht, beter bestand tegen uitdagingen zoals bijvoorbeeld roest en/of zout en dus ook uitstekend geschikt voor gebruik in kustgebieden en/of extreme omstandigheden.
Door het lagere gewicht hebben Club Car voertuigen bovendien een veel langere levensduur dan vergelijkbare voertuigen van andere merken.

ONDERDELEN EN ACCESSOIRES

Om uw Club Car Carryall 100 in topconditie te houden levert Golfkarren.com originele Club Car onderdelen en accessoires. De meeste onderdelen kunnen wij uit voorraad leveren vanuit ons eigen magazijn. Neem voor meer informatie of advies gerust contact met ons op!

SERVICE

Bij Golfkarren.com bent u verzekerd van de beste service voor uw Club Car voertuig. Onze specialisten worden periodiek getraind en staan klaar om u snel en vakkundig te helpen. Informeer ook naar onze service abonnementen waarbij wij uw Club Car periodiek voor u controleren en onderhouden. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden en tarieven.

Neem contact met ons op

Meer informatie?