Club Car Carryall 1500

2 personen | 4WD | diesel | laadbak 124 x 127 x 28 cm

De Club Car Carryall 1500 is een van de betere 4×4 utility voertuigen in zijn klasse. Het is een uiterst eenvoudig te bedienen en duurzame machine met dieselmotor die maximale prestaties levert tegen minimale kosten.
De Carryall 1500 heeft hoge wielen, een semi-onafhankelijke achterwielophanging en een automatisch 4WD systeem. Door de mechanische CVT koppeling, het lage gewicht en het ontbreken van elektronische delen in de aandrijflijn heeft de 1500 veel meer grip, is hij erg zuinig en minder storingsgevoelig.

Dieselmotor

De Carryall 1500 heeft een dieselmotor en een 4-wiel geremd hydraulisch remsysteem met schijfremmen. Het voertuig heeft een maximale snelheid van 40 km/uur. De 1500 is standaard uitgevoerd met een laadbak. Optioneel kan deze worden voorzien van een kiepfunctie.

Toepassingen van de Club Car Carryall 1500 4WD

Dit fourwheeldrive voertuig is geschikt voor zware klussen op ruw terrein en wordt door aannemers veel ingezet bij de aanleg van bijvoorbeeld recreatieterreinen of golfbanen. Ook voor werkzaamheden op zandduinen of drassige gebieden is de 1500 een prima keuze.

Wij leveren de Club Car Carryall 1500 op bestelling. Informeer bij ons naar de levertijd.

Eigenschappen

  • 2-zits voertuig met laadbak
  • Aandrijving: Kubota diesel industrial grade
  • Rijsnelheid max. 40 km/uur
  • Afmetingen (LxBxH): 317 x 149 x 204 cm
  • Afmetingen laadbak (LxBxH): 124 x 127 x 28 cm
  • Gewicht: 639.6 kg
  • Voor gebruik op eigen of afgesloten terreinen

Neem contact met ons op

Meer informatie?

DUURZAAM

Als enige fabrikant bouwt Club Car zijn golfkarren en werkvoertuigen op een volledig aluminium frame. Hierdoor is de Carryall 1500 lichter van gewicht, corrosiebestendig en dus ook uitstekend geschikt voor gebruik in kustgebieden.
Door het lagere gewicht gaan Club Car voertuigen ook langer mee dan vergelijkbare voertuigen van andere merken.

ONDERDELEN EN ACCESSOIRES

Om uw Club Car Carryall 1500 in topconditie te houden levert Golfkarren.com originele Club Car onderdelen en accessoires. De meeste onderdelen kunnen wij uit voorraad leveren vanuit ons eigen magazijn. Neem voor meer informatie of advies gerust contact met ons op!

SERVICE

Bij Golfkarren.com bent u zeker van de beste service voor uw Club Car voertuig. Onze specialisten volgen periodiek trainingen en staan klaar om u snel en vakkundig te helpen. Informeer ook naar onze service abonnementen waarbij wij uw Club Car periodiek voor u controleren en onderhouden. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden en tarieven.

Neem contact met ons op

Meer informatie?