Club Car Carryall 300

2 personen | laadbak 92 x 121 x 27 cm

De Club Car Carryall 300 heeft de kleinste draaicirkel in zijn klasse. Het is een compact en zeer solide werkvoertuig met een volledig aluminium frame en een handmatig kiepbare, aluminium laadbak.
Dankzij de degelijke constructie en de bijzonder goede wendbaarheid is deze utility golfkar inzetbaar voor veel verschillende toepassingen in binnen- en buitenruimten.

Toepassingen van de Club Car Carryall 300

Industrie, campings, hoveniersbedrijven, technische dienst, beveiliging, bedrijventerreinen en vele andere toepassingen.

Extra opties

De Club Car Carryall 300 is uit te breiden met een glazen voorruit, glazen of zeilen cabine, range picker en diverse andere opties.

Eigenschappen

  • 2-zits voertuig met laadbak
  • Rijsnelheid max. 25 km/uur
  • Afmetingen (LxBxH): 300 x 128 x 120 cm
  • Afmetingen laadbak (LxBxH): 92 x 121 x 27 cm
  • Gewicht excl. accu: 501 kg
  • Lithium of loodzuur accupakket
  • Voor gebruik op eigen of afgesloten terreinen

Neem contact met ons op

Meer informatie?

WENDBAAR

Uniek aan de Carryall 300 is de zeer kleine draaicirkel. Hierdoor is deze utility golfkar ook geschikt voor gebruik in kleine binnen- of buiten ruimtes.

DUURZAAM

Als enige fabrikant bouwt Club Car zijn golfkarren en werkvoertuigen op een volledig aluminium frame. Hierdoor is de Carryall 300 lichter van gewicht, corrosiebestendig en dus ook uitstekend geschikt voor gebruik in kustgebieden.
Door het lagere gewicht gaan Club Car voertuigen ook langer mee dan vergelijkbare voertuigen van andere merken.

MULTIFUNCTIONELE LAADBAK

De robuuste, volledig aluminium laadbak is handmatig kiepbaar en uit te rusten met het veelzijdige VersAttach: dit unieke kliksysteem houdt al uw gereedschap en apparatuur netjes op zijn plek.

ONDERDELEN EN ACCESSOIRES

Om uw Club Car Carryall 300 in topconditie te houden levert Golfkarren.com originele Club Car onderdelen en accessoires. De meeste onderdelen kunnen wij uit voorraad leveren vanuit ons eigen magazijn. Neem voor meer informatie of advies gerust contact met ons op!

SERVICE

Bij Golfkarren.com bent u verzekerd van de beste service voor uw Club Car voertuig. Onze specialisten worden periodiek getraind en staan klaar om u snel en vakkundig te helpen. Informeer ook naar onze service abonnementen waarbij wij uw Club Car periodiek voor u controleren en onderhouden. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden en tarieven.

Neem contact met ons op

Meer informatie?