Club Car Carryall 500

2 personen | laadbak 112 x 121 x 27 cm

De Club Car Carryall 500 is een echte allrounder en de meest verkochte uitvoering in de Carryall-serie. De kar combineert een goede wendbaarheid met een lange laadbak met een laadvermogen tot 360 kg. Hierdoor is dit werkvoertuig voor vele toepassingen geschikt.
Door het zwaardere accupakket, de sterkere motor en het verlengde chassis is het prettig rijden in de 500. Het voertuig is 4-wiel geremd. Hierdoor is het ook prima in staat om een aanhanger te trekken.

Extra opties

De Club Car Carryall 500 is uit te breiden met een glazen voorruit, glazen of zeilen cabine, range picker, elektrische kiepfunctie voor de laadbak, gesloten bak en diverse andere opties.
Speciaal voor gebruik op oneffen terrein leveren wij de Club Car Carryall 550. Dit model heeft een hogere bodemvrijheid en grotere wielen.

Toepassingen van de Club Car Carryall 500

Door zijn wendbaarheid, grote laadcapaciteit en trekkracht is de 500 populair bij campings, hoveniersbedrijven, kwekerijen, vakantieparken en voor gebruik op bedrijventerreinen.

Eigenschappen

  • 2-zits voertuig met laadbak
  • Rijsnelheid max. 25 km/uur
  • Afmetingen (LxBxH): 300 x 128 x 120 cm
  • Afmetingen laadbak (LxBxH): 112 x 121 x 27 cm
  • Gewicht excl. accu: vanaf 632 kg
  • Lithium of loodzuur accupakket
  • Voor gebruik op eigen of afgesloten terreinen

Neem contact met ons op

Meer informatie?

DUURZAAM

Als enige fabrikant bouwt Club Car zijn golfkarren en werkvoertuigen op een volledig aluminium frame. Hierdoor is de Carryall 500 lichter van gewicht, corrosiebestendig en dus ook uitstekend geschikt voor gebruik in kustgebieden.
Door het lagere gewicht gaan Club Car voertuigen ook langer mee dan vergelijkbare voertuigen van andere merken.

UNIEK: CLUB CAR VERSATTACH

De Carryall 500 is te rusten met het unieke VersAttach laadvloersysteem van Club Car. Hierin passen al uw gereedschappen en apparatuur. Zo neemt u alles snel en veilig mee en benut u de ruimte van uw laadbak optimaal.
Het VersAttach systeem bestaat uit een groot aantal verschillende accessoires. U klemt deze eenvoudig aan de buiten- of binnenkant van uw aluminium laadbak. De VersAttach accessoires zijn snel en gemakkelijk te verwijderen of te verwisselen. Hierdoor kunt u uw laadbak helemaal naar uw eigen wensen indelen.

ONBOARD LADER

De Club Car Carryall 500 wordt geleverd met een krachtig accupakket (loodzuur of lithium) en een efficiënte onboard lader met kabelretractor aan de voorzijde van het voertuig.

ONDERDELEN EN ACCESSOIRES

Om uw Club Car Carryall 500 in topconditie te houden levert Golfkarren.com originele Club Car onderdelen en accessoires. De meeste onderdelen kunnen wij uit voorraad leveren vanuit ons eigen magazijn. Neem voor meer informatie of advies gerust contact met ons op!

SERVICE

Bij Golfkarren.com bent u verzekerd van de beste service voor uw Club Car voertuig. Onze specialisten worden periodiek getraind en staan klaar om u snel en vakkundig te helpen. Informeer ook naar onze service abonnementen waarbij wij uw Club Car periodiek voor u controleren en onderhouden. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden en tarieven.

Neem contact met ons op

Meer informatie?