Club Car Carryall 550

2 personen | laadbak 112 x 121 x 27 cm | XL wielen

De Club Car Carryall 550 is vrijwel identiek aan de Club Car Carryall 500 maar wordt standaard geleverd met grotere wielen en een verhogings kit. Hierdoor heeft dit werkvoertuig meer bodemvrijheid. Dit maakt de Carryall 550 een ideaal voertuig voor off-road toepassingen.

Met zijn robuuste constructie en zijn zwaardere accupakket is de Carryall 550 geschikt voor bijna elke klus. De krachtige motor levert voldoende vermogen om probleemloos over terreinen te rijden en zware ladingen te vervoeren. Doordat het voertuig 4-wiel geremd is, kunt u er ook prima een aanhanger mee trekken. Verder zorgen de ruime, ergonomische cabine en de extra hoge wielen voor een comfortabele rit op vrijwel elke ondergrond.

Extra opties

De Club Car Carryall 550 kunt u uitbreiden met een glazen voorruit, glazen of zeilen cabine, range picker, elektrische kiepfunctie voor de laadbak, gesloten bak, bull bar en diverse andere opties.

Toepassingen van de Club Car Carryall 550

Door zijn wendbaarheid, grote laadcapaciteit en trekkracht is de 550 populair bij campings, hoveniersbedrijven, kwekerijen, vakantieparken en voor gebruik op bedrijventerreinen. Door de grotere wielen is het voertuig ook prima geschikt voor ruiger terrein.

 

 

Eigenschappen

  • 2-zits voertuig met laadbak
  • Hoog op de wielen: 15,2 cm afstand tot de grond
  • Rijsnelheid max. 25 km/uur
  • Afmetingen (LxBxH): 300 x 128 x 120 cm
  • Afmetingen laadbak (LxBxH): 112 x 121 x 27 cm
  • Gewicht excl. accu: vanaf 632 kg
  • Lithium of loodzuur accupakket
  • Banden Off Road 6-ply 22×10-10 voor, Off Road 6-ply 22×10-10 achter
  • Voor gebruik op eigen of afgesloten terreinen

Neem contact met ons op

Meer informatie?

DUURZAAM

Als enige fabrikant bouwt Club Car zijn golfkarren en werkvoertuigen op een zeer sterk en volledig aluminium frame. Hierdoor is de Carryall 550 lichter van gewicht, corrosiebestendig en dus ook uitstekend geschikt voor gebruik in kustgebieden.
Door het lagere gewicht gaan Club Car voertuigen ook langer mee dan vergelijkbare voertuigen van andere merken.

UNIEK: CLUB CAR VERSATTACH

De Carryall 550 is te rusten met het unieke VersAttach laadvloersysteem van Club Car. Hierin passen al uw gereedschappen en apparatuur. Zo neemt u alles snel en veilig mee en benut u de ruimte van uw laadbak optimaal.
Het VersAttach systeem bestaat uit een groot aantal verschillende accessoires. U klemt deze eenvoudig aan de buiten- of binnenkant van uw aluminium laadbak. De VersAttach accessoires zijn snel en gemakkelijk te verwijderen of te verwisselen. Hierdoor kunt u uw laadbak helemaal naar uw eigen wensen indelen.

ONBOARD LADER

De Club Car Carryall 550 wordt geleverd met een krachtig accupakket (loodzuur of lithium) en een efficiënte onboard lader met kabelretractor aan de voorzijde van het voertuig.

ONDERDELEN EN ACCESSOIRES

Om uw Club Car Carryall 550 in topconditie te houden levert Golfkarren.com originele Club Car onderdelen en accessoires. De meeste onderdelen kunnen wij uit voorraad leveren vanuit ons eigen magazijn. Neem voor meer informatie of advies gerust contact met ons op!

SERVICE

Bij Golfkarren.com bent u verzekerd van de beste service voor uw Club Car voertuig. Onze specialisten worden periodiek getraind en staan klaar om u snel en vakkundig te helpen. Informeer ook naar onze service abonnementen waarbij wij uw Club Car periodiek voor u controleren en onderhouden. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden en tarieven.

Neem contact met ons op

Meer informatie?