Club Car Carryall 700

2 personen | laadbak 166 x 121 x 27 cm

De Club Car Carryall 700 is de langste golfkar in de range van Club Car Carryall familie. De 700 heeft niet alleen een langer, steviger frame maar ook een flinke, 1.6 meter lange laadbak en een laadvermogen van ruim 450 kg. De laadbak is bovendien standaard uitgevoerd met een elektrische kiepfunctie.
De grotere draaicirkel compenseert de 700 met zijn royale laadruimte. Deze is nog verder uit te breiden met een gesloten bak waardoor u de Carryall 700 ook kunt gebruiken voor bijvoorbeeld linnendistributie op vakantieparken. De 700 is 4-wiel geremd.

Toepassingen van de Club Car Carryall 700

Dit is het ideale werkvoertuig voor wie op zoek is naar zoveel mogelijk laadruimte. De kar wordt veel gebruikt door bedrijven in de industrie en is bijvoorbeeld ook uitstekend geschikt als linnenkar voor vakantie- en recreatieparken.

Eigenschappen

  • 2-zits voertuig met laadbak
  • Rijsnelheid max. 25 km/uur
  • Afmetingen (LxBxH): 349 x 128 x 120 cm
  • Afmetingen laadbak (LxBxH): laadbak 166 x 121 x 27 cm
  • Gewicht excl. accu: vanaf 669 kg
  • Lithium of loodzuur accupakket
  • Voor gebruik op eigen of afgesloten terreinen

Neem contact met ons op

Meer informatie?

DUURZAAM

Als enige fabrikant bouwt Club Car zijn golfkarren en werkvoertuigen op een volledig aluminium frame. Hierdoor is de Carryall 700 lichter van gewicht, corrosiebestendig en dus ook uitstekend geschikt voor gebruik in kustgebieden.
Door het lagere gewicht gaan Club Car voertuigen ook langer mee dan vergelijkbare voertuigen van andere merken.

UNIEK: CLUB CAR VERSATTACH

De Carryall 700 is uit te rusten met het unieke VersAttach laadvloersysteem van Club Car. Hierin passen al uw gereedschappen en apparatuur. Zo neemt u alles snel en veilig mee en benut u de ruimte van uw laadbak optimaal.
Het VersAttach systeem bestaat uit een groot aantal verschillende accessoires die u eenvoudig aan de buiten- of binnenkant van uw aluminium laadbak klemt. Deze zijn snel en gemakkelijk te verwijderen of te verwisselen zodat u uw laadbak helemaal naar wens kunt indelen.

ONBOARD LADER

De Club Car Carryall 700 wordt geleverd met een krachtig accupakket (loodzuur of lithium) en een efficiënte onboard lader met kabelretractor aan de voorzijde van het voertuig.

ONDERDELEN EN ACCESSOIRES

Om uw Club Car Carryall 700 in topconditie te houden levert Golfkarren.com originele Club Car onderdelen en accessoires. De meeste onderdelen kunnen wij uit voorraad leveren vanuit ons eigen magazijn. Neem voor meer informatie of advies gerust contact met ons op!

SERVICE

Bij Golfkarren.com bent u verzekerd van de beste service voor uw Club Car voertuig. Onze specialisten worden periodiek getraind en staan klaar om u snel en vakkundig te helpen. Informeer ook naar onze service abonnementen waarbij wij uw Club Car periodiek voor u controleren en onderhouden. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden en tarieven.

Neem contact met ons op

Meer informatie?