Club Car Tempo Cargo

2 personen | laadbak (div opties)

De Club Car Tempo Cargo is een compacte en multifunctionele golfkar met vaste open of gesloten laadbak. Deze betaalbare 2-persoons ClubCar is een van onze meest verkochte modellen. De kar vraagt nauwelijks onderhoud en gaat een leven lang mee door het sterke basisframe van corrosiebestendig aluminium, de slagvast ABS kunststof body en de onderhoudsarme en energiezuinige wisselstroom motor.

Onderhoudsarm

De Tempo Cargo heeft een krachtig lithium accupakket. De energiezuinige, borstelloze wisselstroom motor is zeer sterk en onderhoudsarm.

Extra Laadruimte

De Cargo wordt geleverd met een open of gesloten laadbak van onbehandeld aluminium. Ook kunt u een eenvoudige aluminium catering opbouw met display box op de kar plaatsen. Hiermee heeft u een functionele en relatief goedkope oplossing voor het aanbieden van warme of gekoelde hapjes en drankjes.

Toepassingen van de Club Car Tempo Cargo

In de logistiek, op campings (o.a. vervoer gereedschap; linnenvervoer) en voor terreinbeheer. Dit is ook een prima voertuig voor bijvoorbeeld conciƫrges of parkeerwachters op afgesloten terreinen.

Eigenschappen

  • 2-zits voertuig met laadbak
  • Rijsnelheid max. 25 km/uur
  • Afmetingen (LxBxH): 232 x 120 x 174 cm
  • Afmetingen laadbak (LxBxH): 90 x 60 x 27 cm / 90 x 115 x 27 cm (XL laadbak)
  • Gewicht excl. accu: ca. 400 kg
  • Vermogen accupakket: 4.85 kW
  • Voor gebruik op eigen of afgesloten terreinen

Neem contact met ons op

Meer informatie?

DUURZAAM

Als enige fabrikant bouwt Club Car zijn golfkarren en werkvoertuigen op een volledig aluminium frame. Hierdoor is de Tempo Cargo lichter van gewicht, corrosiebestendig en dus ook uitstekend geschikt voor gebruik in kustgebieden.
Door het lagere gewicht gaan Club Car voertuigen ook langer mee dan vergelijkbare voertuigen van andere merken.

ONDERDELEN EN ACCESSOIRES

Om uw Club Car Tempo Cargo in topconditie te houden levert Golfkarren.com originele Club Car onderdelen en accessoires. De meeste onderdelen kunnen wij uit voorraad leveren vanuit ons eigen magazijn en wat onverhoopt niet op voorraad is bestellen wij voor u. Neem voor meer informatie of advies gerust contact met ons op!

SERVICE

Bij Golfkarren.com bent u verzekerd van de beste service voor uw Club Car voertuig. Onze specialisten worden periodiek getraind en staan klaar om u snel en vakkundig te helpen. Informeer ook naar onze service abonnementen waarbij wij uw Club Car periodiek voor u controleren en onderhouden. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden en tarieven.

Neem contact met ons op

Meer informatie?