Club Car Transporter

2-8 personen | diverse opbouw mogelijkheden

De Club Car Transporter is een hybride voertuig: de kar heeft zowel vier zitplaatsen als een 92 cm lange, kiepbare laadbak waarin u gereedschap of andere goederen kunt meenemen. Dit maakt de Transporter geschikt voor veel verschillende toepassingen.
De Transporter is 4-wiel geremd en wordt geleverd met een zwaar accupakket. De laadbak is eventueel uit te rusten met een elektrische kiepfunctie. De Transporter heeft een aluminium frame en voldoende bodemvrijheid en is daarom zeer geschikt voor gebruik op oneffen terrein of voor bijvoorbeeld projecten als de aanleg van een golfbaan.
In plaats van een laadbak kunt u kiezen voor een neerklapbare achterbank met twee extra zitplaatsen. Hiermee is de Transporter geschikt voor 6 personen.

Toepassingen van de Club Car Transporter

De Transporter is een goede keuze voor bedrijven die naast goederen ook werknemers willen vervoeren, bijvoorbeeld groenaannemers, vakantieparken of evenementenbedrijven.

Eigenschappen

  • 4- of 6-zits voertuig
  • Diverse opbouw mogelijkheden
  • Rijsnelheid max. 25 km/uur
  • Afmetingen (LxBxH): 356/375 x 128 x 120 cm
  • Gewicht excl. accu vanaf 678 / 684 kg
  • FLA of Lithium accupakket
  • Voor gebruik op eigen of afgesloten terreinen

DUURZAAM

Als enige fabrikant bouwt Club Car zijn golfkarren en werkvoertuigen op een volledig aluminium frame. Hierdoor is de Transporter lichter van gewicht, corrosiebestendig en dus ook uitstekend geschikt voor gebruik in kustgebieden.
Door het lagere gewicht gaan Club Car voertuigen ook langer mee dan vergelijkbare voertuigen van andere merken.

UNIEK: CLUB CAR VERSATTACH

De Transporter is te rusten met het unieke VersAttach laadvloersysteem van Club Car. Hierin passen al uw gereedschappen en apparatuur. Zo neemt u alles snel en veilig mee en benut u de ruimte van uw laadbak optimaal.
Het VersAttach systeem bestaat uit een groot aantal verschillende accessoires die u eenvoudig aan de buiten- of binnenkant van uw aluminium laadbak klemt. Deze zijn snel en gemakkelijk te verwijderen of te verwisselen zodat u uw laadbak helemaal naar wens kunt indelen.

ONDERDELEN EN ACCESSOIRES

Om uw Club Car Transporter in topconditie te houden levert Golfkarren.com originele Club Car onderdelen en accessoires. De meeste onderdelen kunnen wij uit voorraad leveren vanuit ons eigen magazijn. Neem voor meer informatie of advies gerust contact met ons op!

SERVICE

Bij Golfkarren.com bent u verzekerd van de beste service voor uw Club Car voertuig. Onze specialisten worden periodiek getraind en staan klaar om u snel en vakkundig te helpen. Informeer ook naar onze service abonnementen waarbij wij uw Club Car periodiek voor u controleren en onderhouden. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden en tarieven.

Neem contact met ons op

Meer informatie?