Club Car Onward

4 personen | luxe uitvoering

De Club Car Onward is een opvallende en luxe uitgevoerde vier- persoons golfkar met een sportieve uitstraling. Deze exclusieve buggy heeft een lithium accupakket en wordt geleverd met een opklapbare achterbank, grote wielen met sportieve velgen, koplampen, knipperlichten en een extra lang dak met het unieke Monsoon systeem.
Door de hoge bodemvrijheid en grote wielen is deze stoere golf buggy geschikt voor gebruik op oneffen terrein.

Toepassingen van de Club Car Onward

Voor wie een exclusieve golfkar zoekt die gezien mag worden. De Onward is geschikt voor gebruik op de golfbaan, in exclusieve resorts of op eigen terreinen.

Eigenschappen

  • 4 persoons voertuig
  • Rijsnelheid max. 40 km/uur
  • Afmetingen (LxBxH): 114 x 50 x 81 cm
  • Gewicht excl. accu: 510 kg
  • Voor gebruik op eigen of afgesloten terreinen

REGEN? GEEN PROBLEEM!

Alleen Club Car golfkarren beschikken over het unieke Monsoon systeem. Hierbij wordt het regenwater verzameld en via een apart kanaal aan de achterzijde afgevoerd naar de wielen zodat er zelfs tijdens zware buien geen kans is op lekkage.

ONDERDELEN EN ACCESSOIRES

Om uw Club Car Onward in topconditie te houden levert Golfkarren.com originele Club Car onderdelen en accessoires. De meeste onderdelen kunnen wij uit voorraad leveren vanuit ons eigen magazijn. Neem voor meer informatie of advies gerust contact met ons op!

SERVICE

Bij Golfkarren.com bent u verzekerd van de beste service voor uw Club Car voertuig. Onze specialisten worden periodiek getraind en staan klaar om u snel en vakkundig te helpen. Informeer ook naar onze service abonnementen waarbij wij uw Club Car periodiek voor u controleren en onderhouden. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden en tarieven.

Neem contact met ons op

Meer informatie?