Club Car Tempo 4

4 personen

De Club Car Tempo 4 is een 4-persoons golfkar, verkrijgbaar in twee uitvoeringen:

Optie 1: Neerklapbare achterbank

De meest gangbare uitvoering is die met een neerklapbare achterbank (‘flip-flop’). Door de achterbank neer te klappen, ontstaat een klein laadplatform. Hierop kunt u een kist of een andere kleine lading plaatsen. De personen op de achterste bank kijken naar achteren.
Voordelen: U heeft de mogelijkheid om vier personen te vervoeren of twee personen plus lading. Daarnaast heeft deze uitvoering dezelfde compacte afmetingen en korte draaicirkel als de Tempo.

Optie 2: Stretch

Voor de stretch uitvoering verlengen wij uw Tempo met een origineel Club Car verlengstuk tot een 4 persoons buggy. Ook de personen op de achterbank kijken bij deze optie naar voren.
Voordelen: De stretch uitvoering biedt u de mogelijkheid om een laadbak of cateringopbouw toe te voegen. Ook kunt u nog eens twee extra zitplaatsen toevoegen met een neerklapbare achterbank.

Eigenschappen

  • 4-persoons voertuig
  • Rijsnelheid max. 25 km/uur
  • Afmetingen (LxBxH): 264 x 120 x 180 cm
  • Gewicht incl. accu: 465 kg
  • Voor gebruik op eigen of afgesloten terreinen

REGEN? GEEN PROBLEEM!

Om alle inzittenden van uw Club Car Tempo 4 te beschermen tegen regen kunt u kiezen voor een verlengd dak. Daarbij biedt Club Car als enige fabrikant het unieke Monsoon systeem. Hierbij wordt het regenwater verzameld en via een apart kanaal aan de achterzijde afgevoerd naar de wielen zodat er geen kans is op lekkage.

ONDERDELEN EN ACCESSOIRES

Om uw Club Car Tempo 4 in topconditie te houden levert Golfkarren.com originele Club Car onderdelen en accessoires. De meeste onderdelen kunnen wij uit voorraad leveren vanuit ons eigen magazijn. Neem voor meer informatie of advies gerust contact met ons op!

SERVICE

Bij Golfkarren.com bent u verzekerd van de beste service voor uw Club Car voertuig. Onze specialisten worden periodiek getraind en staan klaar om u snel en vakkundig te helpen. Informeer ook naar onze service abonnementen waarbij wij uw Club Car periodiek voor u controleren en onderhouden. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden en tarieven.

Neem contact met ons op

Meer informatie?