Club Car Tempo

2 personen

De Club Car Tempo is een sportieve en comfortabele 2-persoons golfkar met een volledig onderhoudsvrij Lithium-Ion accupakket: controleren en bijvullen van het accuwater is niet meer nodig. Dit bespaart u kostbare tijd én verkleint de kans op complicaties aanzienlijk.
U kunt het accupakket op elk gewenst moment opladen, snel en zonder nadelige gevolgen voor de levensduur.

Licht en wendbaar

De Tempo is compact en heeft een kleine draaicirkel. Daarnaast is de golfkar zeer licht van gewicht en rijdt u er probleemloos mee over de golfbaan zonder de grasmat te beschadigen.

Diverse opties

De Club Car Tempo is uit te breiden naar een 4-persoons golfkar door middel van een optionele neerklapbare achterbank. Ook kunnen wij een aluminium laadbak of catering opbouw op uw Tempo plaatsen.

Toepassingen van de Club Car Tempo

De Club Car Tempo is enorm veelzijdig en wordt voor tal van toepassingen gebruikt. Zo vindt u de Tempo op de golfbaan, op campings, in ziekenhuizen en zorginstellingen, tijdens evenementen en op vele andere plaatsen.
Neem voor meer informatie gerust contact met ons op!

De Club Car Tempo is een multifunctionele golfkar en ideaal voor bedrijven in de zorg, recreatie en industrie.

Eigenschappen

  • 2-zits voertuig
  • Rijsnelheid max. 25 km/uur
  • Afmetingen (LxBxH): 232 x 120 x 174 cm
  • Gewicht excl. accu: 412 kg
  • Voor gebruik op eigen of afgesloten terreinen

REGEN? GEEN PROBLEEM!

Alleen Club Car golfkarren beschikken over het unieke Monsoon systeem. Hierbij wordt het regenwater verzameld en via een apart kanaal aan de achterzijde afgevoerd naar de wielen zodat er geen kans is op lekkage.

ONDERDELEN EN ACCESSOIRES

Om uw Club Car Tempo in topconditie te houden levert Golfkarren.com originele Club Car onderdelen en accessoires. De meeste onderdelen kunnen wij uit voorraad leveren vanuit ons eigen magazijn. Neem voor meer informatie of advies gerust contact met ons op!

SERVICE

Bij Golfkarren.com bent u verzekerd van de beste service voor uw Club Car voertuig. Onze specialisten worden periodiek getraind en staan klaar om u snel en vakkundig te helpen. Informeer ook naar onze service abonnementen waarbij wij uw Club Car periodiek voor u controleren en onderhouden. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden en tarieven.

Neem contact met ons op

Meer informatie?