Club Car Villager 8

8 personen

De Club Car Villager 8 is een 8 persoons golfkar geschikt voor gebruik op grote, afgesloten terreinen waar geen auto’s kunnen komen. Deze achtpersoons buggy is gebouwd op een volledig aluminium frame. Hierdoor is het voertuig vrijwel onverwoestbaar en geschikt voor zware toepassingen. De Villager 8 wordt naar wens geleverd met een loodzuur of lithium accupakket en heeft een energiezuinige wisselstroom motor.

Toepassingen van de Club Car Villager 8

Hospitality, personentransport op grote, afgesloten terreinen.

De Club Car Villager 8 is geschikt voor het vervoeren van personen op grote, afgesloten terreinen

Eigenschappen

  • 8-persoons voertuig
  • Rijsnelheid max. 25 km/uur
  • Afmetingen (LxBxH): 399 x 120 x 122 cm
  • Gewicht excl. accu: 554 kg
  • Voor gebruik op eigen of afgesloten terreinen

DUURZAAM

Als enige fabrikant bouwt Club Car zijn golfkarren en werkvoertuigen op een volledig aluminium frame. Hierdoor is de Villager 8 lichter van gewicht, beter bestand tegen uitdagingen zoals bijvoorbeeld roest en/of zout en dus ook uitstekend geschikt voor gebruik in kustgebieden.
Door het lagere gewicht hebben Club Car voertuigen bovendien een veel langere levensduur dan vergelijkbare voertuigen van andere merken.

ONDERDELEN EN ACCESSOIRES

Om uw Club Car Villager in topconditie te houden levert Golfkarren.com originele Club Car onderdelen en accessoires. De meeste onderdelen kunnen wij uit voorraad leveren vanuit ons eigen magazijn. Neem voor meer informatie of advies gerust contact met ons op!

SERVICE

Bij Golfkarren.com bent u verzekerd van de beste service voor uw Club Car voertuig. Onze specialisten worden periodiek getraind en staan klaar om u snel en vakkundig te helpen. Informeer ook naar onze service abonnementen waarbij wij uw Club Car periodiek voor u controleren en onderhouden. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden en tarieven.

Neem contact met ons op

Meer informatie?