Klantcase Camping Het Horstmannsbos

Club Car Carryall 300 en 500 | Onderhoud Camping

Eigenaar Maikel Siemerink: "De golfkar is veel stiller, dus geen overlast meer voor onze gasten"

Over Camping Het Horstmannsbos

Camping Het Horstmannsbos ligt in de bossen in het Drentse Gasselte naast natuurgebied Het Drouwenerzand. De camping is zes en een halve hectare groot en biedt ruimte aan o.a. stacaravans, safaritenten, kampeerders, natuurkampeerders en enkele trekkershutten. Voor onderhoud, service en transport maakt de camping gebruik van twee elektrische golfkarren met laadbak: de Carryall 300 en de Carryall 500 van Club Car.

Multifunctioneel

Eigenaar Maikel Siemerink runt Het Horstmannsbos samen met zijn vrouw Anouk. Ook het onderhoud van de camping valt onder het beheer van Siemerink. De komst van de golfkar heeft veel werkzaamheden gemakkelijker gemaakt. Siemerink: “Eerder deden wij eigenlijk alles lopend of gebruikten we de trekker. De golfkar is multifunctioneel.” Siemerink zet de golfkar dan ook in voor uiteenlopende werkzaamheden: “We gebruiken de golfkar voor het vervoeren van gebruiksmiddelen, bij snoei- of opruimwerkzaamheden en voor allerlei andere zaken. Zo brengt de golfkar alle gemakken bij elkaar.” Daarbij biedt de elektrische golfkar volgens Siemerink nog meer voordelen: “De golfkar is veel stiller, dat betekent geen overlast meer voor onze gasten.”

Aanraden

Siemerink is erg tevreden over de golfwagens: “De karren draaien nu al ruim anderhalf jaar zonder storing en iedereen kan erin rijden. Voor wie nog twijfelt: ik kan de golfkar echt aan iedereen aanraden!”

Bekijk ook de video over de klantcase met Camping Het Horstmannsbos.

Neem contact met ons op

Meer informatie?