Klantcase Kwekerij Visser Plant

Club Car Carryall & Tempo | Intern transport

“De golfkarren doen het altijd.”

Over Kwekerij Visser Plant

Boomkwekerij en plantencentrum Visser Plant BV in Lippenhuizen heeft zich gespecialiseerd in de teelt van een uitgebreid assortiment bomen, heesters en tuinplanten.
De kern van het familiebedrijf – dat al meer dan 50 jaar bestaat – is de eigen kwekerij. Hier worden jaarlijks honderdduizenden stekjes opgekweekt tot volwassen bomen en struiken voor onder andere hoveniersbedrijven, groothandels en particuliere tuinbezitters.
Daarnaast kunnen hoveniers en particulieren in het plantencentrum terecht voor een breed assortiment tuinplanten, bomen, potgrond en tal van andere producten.

Elektrische golfkarren

Op het bedrijfsterrein van Visser Plant rijden vijf golfkarren rond. Medewerker Willem Tjalma: “Vroeger gebruikten we tractoren en auto’s met aanhanger voor het intern transport. In 2000 hebben we gekozen we voor de duurzame en stille Club Car Carryall golfkarren. Inmiddels hebben we vijf Club Car golfkarren op het bedrijf, waaronder sinds kort ook een duurzame Club Car Tempo met een onderhoudsvrij Lithium accupakket. We gebruiken de golfwagens als transportvoertuig en als werkvoertuig voor de interne logistiek zoals het oppotten van planten of het uitzoeken van orders.”

Snel en geruisloos

Tjalma en zijn collega’s zijn zeer tevreden over de golfkarren: ”Een van de grote voordelen van de golfkarren is dat we snel en geruisloos ter plekke zijn. We willen dat onze klanten hier ongestoord kunnen genieten, zonder stank of lawaai.” Ook het gebruiksgemak is een reden dat Visser Plant in de karren investeert: “Ze doen het eigenlijk altijd. Dat is voor ons het belangrijkste: ’s-ochtends pakken, de hele dag rijden en ’s-avonds weer aan de lader.”

Bekijk ook de video over de klantcase met kwekerij Visser Plant.

Neem contact met ons op

Meer informatie?