Klantcases

Club Car gebruikers aan het woord

Club Car golfkarren worden voor tal van toepassingen gebruikt door bedrijven in vele branches. Lees de ervaringen van enkele van onze klanten in onderstaande klantcases.

Lees waarom fruitteler Pieter Vernooij onze andere klanten voor Club Car kiezen in onze klantcases.

Klantcases Fruitteelt

Fruitteler Pieter Vernooij: “Sneller dan met de tractor of op de fiets”

Fruitbedrijf Pieter Vernooij Fruit kocht een elektrische Club Car golfkar met laadbak voor de werkzaamheden in en rond de boomgaard. Inmiddels kan het bedrijf niet meer zonder. Eigenaar Pieter Vernooij: “Dagelijks rijden we meerdere keren heen en weer tussen de boomgaard en het bedrijfsgebouw. Voorheen deden we dit met de tractor of op de fiets maar met de golfkar gaat dit veel sneller en gemakkelijker. Hij is snel en licht en rijdt gemakkelijk tussen de rijen door, ook bij nat weer.”

Lees de volledige klantcase van Pieter Vernooij Fruit


Lees waarom het Antonius Ziekenhuis en onze andere klanten voor Club Car kiezen in onze klantcases.

 

Klantcases Zorgsector

St. Antonius Ziekenhuis: “Onze gasten vinden het fantastisch!”

Ook in de zorg worden golfkarren steeds vaker ingezet, bijvoorbeeld in het St. Antonius Ziekenhuis in Nieuwegein. PatiĆ«nten en bezoekers die de afstanden niet zelf kunnen lopen, worden hier met een luxe Club Car Tempo golfkar naar de juiste polikliniek gebracht. Teamhoofd vrijwilligersorganisatie Marja Honkoop: “Onze gasten vinden het fantastisch!”

Lees de volledige klantcase van St. Antonius


Lees waarom Camping Het Horstmannsbos en onze andere klanten voor Club Car kiezen in onze klantcases.

 

Klantcases Recreatie

Camping Het Horstmannsbos: “Geen overlast meer voor onze gasten”

Camping Het Horstmannsbos in het Drentse Gasselte maakt voor het onderhoud, service en transport gebruik van twee Club Car Carryall golfkarren met laadbak. Eigenaar Maikel Siemerink: “De golfkarren brengen alle gemakken bij elkaar. We gebruiken ze voor het vervoeren van gebruiksmiddelen, bij snoei- of opruimwerkzaamheden en voor allerlei andere zaken. De Club Car golfkarren zijn multifunctioneel, zeer stil en iedereen kan erin rijden. Ik kan het al mijn collega’s aanraden!’

Lees de klantcase van Camping Het Horstmannsbos


Lees waarom AFAS Software en onze andere klanten voor Club Car kiezen in onze klantcases.

Klantcases Facilitair

AFAS Software: “Het is schakelaar om en wegrijden”

Groenspecialist Gerard Stikvoort heeft een bijzondere werkplek: samen met zijn collega’s verzorgt hij de tuin van AFAS Software, een door landschapsarchitect Bart Hoes ontworpen wandelpark van 44.000 m2 groot. Om zich snel over het terrein te kunnen verplaatsen gebruikt hij een elektrische Club Car Carryall golfkar met laadbak: “Het is schakelaar om en wegrijden, en hij is ook nog eens stil en schoon. Zo kan iedereen in alle rust genieten van deze bijzondere omgeving.”

Lees de volledige klantcase van AFAS Software


Klantcases Kwekerij

Visser Plant: “Onze klanten kunnen nu ongestoord genieten, zonder stank of lawaai”

Ook steeds meer tuincentra en kwekerijen ontdekken de voordelen van elektrische golfkarren. Tuinplantenspecialist en Boomkwekerij Visser Plant maakt gebruik van vijf Club Car golfkarren om snel en emissieloos over het terrein te kunnen rijden: “We willen dat onze klanten hier ongestoord kunnen genieten, zonder stank of lawaai.”

Lees de volledige klantcase van Kwekerij Visser Plant


Klantcases Golf

Haarlemmermeersche Golfclub: “Een kar die tegen een stootje kan”

Voor de Haarlemmermeersche Golfclub zocht consul en marshal Hans de Wekker een stevig uitgevoerde marshalkar die tegen een stootje kan. De keuze viel op een Club Car Carryall golfkar met laadbak, volledig glazen cabine, stalen deuren, bullbars en een duurzaam lithium accupakket. De Wekker: “Deze heavy duty marshalkar is helemaal berekend op het werk dat we ermee doen. Hij rijdt geweldig!”

Lees de klantcase van Haarlemmermeersche Golfclub


Klantcases Sport

Tie Breakers: “De elektrische golfkarren zijn zuiniger en stiller”

De Amsterdamse Tennisvereniging Tie Breakers versleept jaarlijks zo’n 15 ton gravel voor het onderhoud van haar tennisbanen. Om verder te verduurzamen verruilde de vereniging haar benzinetractoren voor twee elektrische golfkarren die inmiddels voor allerlei klussen worden ingezet. Verenigingsmanager Robbert Schmidt: “De golfkarren zijn zuinig, schoon en ze maken beduidend minder geluid. Dit laatste is voor ons erg belangrijk, want bij tennis moet je de bal kunnen horen.”

Lees de volledige klantcase van Tie Breakers

 

 

 

 

 

Neem contact met ons op

Meer informatie?