Over Ons

Golfkarren.com

Golfkarren.com is onderdeel van Jean Heybroek BV en exclusief importeur van Club Car transportkarren en voertuigen voor Nederland, Belgiƫ en Luxemburg. Vanuit onze vestigingen in Houten (NL) en Wetteren (BE) leveren wij uw voertuig in elke door u gewenste uitvoering. Wilt u een golfkar kopen, huren of leasen? De keus is aan u: wij bieden het volledige pakket en leveren ook tweedehands golfkarren inclusief service en garantie.

Uw zorgen uit handen

Service komt bij ons op de eerste plaats. Onze mensen nemen uw zorgen graag uit handen en denken met u mee. Van advies bij uw aankoop tot onderhoud en service op locatie, wij helpen u graag.
Golfkarren.com beschikt over een moderne werkplaats, een mobiele servicedienst en een team van ervaren specialisten.

Club Car & Club Car Onderdelen

Als exclusief importeur van het merk Club Car leveren wij ook originele Club Car onderdelen. De meeste onderdelen leveren wij direct uit voorraad uit ons eigen onderdelen magazijn.

Jean Heybroek

Golfkarren.com is onderdeel van Jean Heybroek BV, al meer dan 100 jaar leverancier van professionele onderhoudsmachines voor groen-, grond- , transport- en reinigingstechniek.

Samen met meer dan veertig bedrijven over de hele wereld maakt Jean Heybroek deel uit van Royal Reesink BV, marktleider als internationale distributeur van kwalitatief hoogwaardige machines voor onder andere land- en tuinbouw, material handling, landschappelijk onderhoud, logistiek en grond-, weg en waterbouw. Royal Reesink biedt duurzame en innovatieve oplossingen en stelt afnemers zo in staat het hoogste rendement uit machines en systemen te halen.

Jean Heybroek

Jean Heybroek levert al meer dan 100 jaar kwaliteitsmachines voor professioneel onderhoud van A-merken als Toro, Amazone, Club Car en Ditch Witch. Van maaimachines en transportmiddelen voor golfbanen, openbaar groen, recreatie- en sportterreinen tot speciale vloerreinigingsmachines voor logistiek, groothandel en industrie en apparatuur voor aanleg van ondergrondse infrastructuur.

Neem contact met ons op

Meer informatie?